http://onewish4u.com/wp-content/cache/et/global/et-divi-customizer-global-15569921440904.min.css La crema de praliné és una pasta utilitzada en rebosteria i composta tradicionalment d’una mescla d’ametlla o avellana confitada en sucre caramel·litzat. S’utilitza la mateixa quantitat d’ametlles que de sucre.
Skegness39587b8818bf1027c7c4d38ed22b1d38 Igual que el pralin i la pralinoise, s’empra com a base per a farciments i cobertures de peces de rebosteria i de bombons de xocolata. Praliné, pralin i pralinoise són termes i tècniques culinàries francesos procedents de la rebosteria i confiteria de França i Bèlgica. Avui t’ensenyem la recepta.

Ingredients
- 80 g de clara d’ou
- 45 g de sucre
- 100 g de llet sencera
- 200 g de nata 35% mg.
- 30 g praliné d’ametlla
Elaboració de la crema de praliné
- Primer, escalfem el praliné amb la nata i la llet. Després, batem la gemma amb el sucre i li incorporem la mescla de nata llet i praliné d’ametlla sense deixar de remoure.
- Amb la mescla aconseguida, omplim els pots de vidre procurant que no hi hagi bombolles molt grans a l’interior. En aquest cas, li donaríem amb el bufador. Una vegada posat tota la mescla en els pots de cristall, els tapem i els submergim a 80 °C durant una hora.
- Una vegada passat aquest temps retirem els pots i els refredem ràpidament per a tallar la cocció. Quan s’hagin refredat, podem utilitzar un bufador per a crear la característica capa de caramel torrat de la crema catalana. A part d’això, podem afegir damunt maduixes amb xarop d’auró, granula, fruits vermells, fulles de menta, etc.
Maridatge
http://morganpeterson.co.uk/services/mortgage-advice/ Pel maridatge us recomanem un vi dolç Cap de Ruc del Celler Ronadelles
