fbpx
Cerca

Tophosteleria.com és una distribuïdora de maquinària per hostaleria. La seva filosofia és donar als clients el que necessiten: l’excel·lència, atenció al client i millors preus. Tot això ho aconsegueixen, ja que posen a la disposició del client tota la informació que es necessita per fer la compra del producte correcte, treballant així per fer que la compra sigui 100% satisfactòria amb un tracte professional i assessorament adequat a les necessitats.

Totes aquestes qualitats les complementen oferint els màxims descomptes en tots els seus productes. Si no trobeu algun producte a la tenda virtual, el podeu demanar. Per una altra banda, poden buscar el mateix model i més econòmic, o poden buscar alternatives que també puguin servir i per un preu més baix. Tot és possible perquè s’asseguren de saber amb què i qui treballen, de tal forma que puguin assegurar al client la qualitat i excel·lència del producte i oferir un assessorament correcte.

Els productes de Tophosteleria.com disposen de dotze mesos de garantia sobre peces amb defectes de fàbrica: això és el que cobreix la garantia. Si no es disposa de tècnic o instal·lador, també el proporcionen afegint el servei en el pressupost. Tenen tècnics, instal·ladors i mecànics en tota la geografia en la qual actuen. A més a més, totes les comandes són amb transport inclòs. La comanda mínima per poder efectuar-ho és de 120 € + IVA.

Podeu consultar tot el ventall de productes aquí i demanar el vostre pressupost.

 

 

Consulta la Guia completa de Maquinària d’Hosteleria aquí.

 

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.