El secret està en la salsa
Ingredients per a la recepta (Pinchos Sancho)
- Mig de quilo de llagostins frescos
- Oli
- Sal
- Pebre
- Julivert
- Salsa romesco artesanal
Elaboració de la recepta
- Posem els llagostins a bullir en un cassó durant uns minuts. Una vegada bullits, es deixen refredar, es pelen i se’ls treu el nervi.
- Preparem una paella amb un rajolí d’oli. Salpebrem els llagostins i els passem per la planxa, volta i volta. Seguidament, col·loquem els llagostins en broquetes damunt d’una safata al nostre gust.
- Li donem un toc final afegint-hi per damunt el nostre romesco artesanal, tal com es veu a la foto. També podem posar-hi un polsim de julivert.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi criat en bóta, estructurat, honest, fresc i d’una sensibilitat acusada.
Recepta extreta de: http://prioratnatur.com/ca/117-broqueta-de-llagostins-amb-romesco-.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!