llangostins-romesco

El secret està en la salsa

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  • Posem els llagostins a bullir en un cassó durant uns minuts. Una vegada bullits, es deixen refredar, es pelen i se’ls treu el nervi.
  • Preparem una paella amb un rajolí d’oli Neus Priorat Natur. Salpebrem els llagostins i els passem per la planxa, volta i volta. Seguidament, col·loquem els llagostins en broquetes damunt d’una safata al nostre gust.
  • Li donem un toc final afegint-hi per damunt el nostre romesco artesanal de Priorat Natur, tal com es veu a la foto. També podem posar-hi un polsim de julivert.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Principia mathematica d’Alemany i Corrió, un vi criat en bóta, estructurat, honest, fresc i d’una sensibilitat acusada.

principia-mathematica

Recepta extreta de: http://prioratnatur.com/ca/117-broqueta-de-llagostins-amb-romesco-.html