Benvinguts/des gourmets, avui us portem les postres de gelat de xocolata.
Un gelat de xocolata ecològic i natural
Ingredients per a la recepta
- 150 g de sucre
- 200 g de llet
- 200 g de nata
- Per la xocolata, recomanem utilitzar bombons Blasi
- 1 ou
- Opcional, un rajolí d’essència de vainilla
- Opcional: 2 g de goma guar o 2,5 g de goma de garrofí
Elaboració de la recepta
- Trossejar la xocolata i barrejar-ho amb una part de la llet i la vainilla en un recipient al bany maria.
- En un bol batem l’ou amb el sucre, la resta de llet, la nata i la xocolata fosa (bé refredat).
- Afegiríem també en aquest moment les gomes perquè quedin ben integrades amb la barreja.
- Aboquem el preparat a la cubeta de la geladera amb l’aspa ja en marxa i deixem que es faci el gelat durant 30 o 40 minuts.
Maridatge pel gelat de xocolata
Podeu acompanyar el gelat amb un vi escumós Brut de BARCELONA MEDITERRANEAN WINE
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!