Unes postres molt sofisticades
Ingredients per a la recepta
- 200g de torró tou d’ametlla de Torrons Fèlix
- 100g de xocolata negra a la pedra de Torrons Fèlix
- 200ml de nata 35% mg
- 100ml d’aigua mineral o aigua
Elaboració de la recepta
- Muntem la nata sense que quedi massa ferma.
- Esmicolem el torró, l’afegim a la nata i barregem fins que quedi homogeni.
- Aboquem la barreja en un recipient rectangular que es pugui tapar i la congelem durant almenys 24h.
- En un cassó desfem la xocolata amb l’aigua o la llet.
- A l’hora de servir col·loquem un tall de gelat de torró al plat i salsem amb la xocolata calenta.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Celler Vell Semi Sec de Celler Vell, un cava color daurat intens amb bombolla abundant. D’aroma molt expressiu, amb notes de brioxeria. D’un dolç lleuger i vellutat, amb personalitat. Postgust llarg i cremós en boca.
Recepta extreta de: https://tastarutes.wordpress.com/2017/12/04/bescuit-gelat-de-torro-amb-xocolata-calenta/