La filosofia de Blasi BCN va molt lligada a l’evolució dels seus clients i de la societat sense perdre mai els orígens. Són amants de la tradició, de la xocolata i de la qualitat. Procuren tenir cura dels seus clients i intenten adaptar els seus productes a les necessitats dels clients. En aquest sentit, Blasi té una sensibilitat especial envers les persones intolerants a la lactosa o el gluten i aquells que pateixen alguna al·lèrgia alimentària. La seva intenció és que qualsevol persona pugui gaudir de la xocolata Blasi sense posar en risc la seva salut i benestar. Podran vendre més o menys, però res els hi dona més satisfacció que poder arribar al nombre més gran possible de persones.
Al llarg de 5 generacions i 140 anys d’història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments de Barcelona. Actualment, l’empresa està situada al carrer Alfons XII, núm. 26 (Sant Gervasi). A l’obrador hi treballen la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s’encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters, en col·laboració amb la seva ajudant Alba.
Podeu encarregar, anar a comprar o simplement anar a resoldre els vostres dubtes a la seva botiga. Trobareu un espai agradable en què pretén ser atent amb tothom i oferir una solució a cada necessitat. A més, es tracta d’un lloc singular, no només pels aromes que t’envolten, sinó també per la seva decoració carregada de simbolisme i tradició. L’aparador és una part essencial que us permetrà captar les creacions més significatives de cada temporada. A l’hivern, els torrons de Nadal; a la tardor, els bombonyols; a l’estiu, els bombons de llimona i taronja i a la primavera, les inconfusibles mones de pasqua. Tot l’aparador ha estat minuciosament preparat per oferir una mostra de tot el que podeu arribar a trobar dins.
A la tenda pots trobar diferents productes com bombons, cremes, especialitats, tauletes, solubles…