Púding d'arròs amb llet i galetes de canyella

Púding d’arròs amb llet i galetes de canyella

Unes postres molt agradables

Avui fem púding d’arròs amb llet de Mas Eusebi i galetes de canyella! Unes postres delicioses i molt agradables que acompanyarem amb un vi Sol i Serena dels Cellers d’en Guilla. Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 120 g d’arròs
  • 250 g de nata el 38% MG
  • 750 ml de llet fresca sencera de Mas Eusebi
  • 120g de sucre
  • 1 palet de canyella
  • Pell de llimona
  • 2 ous
  • Sal
  • Galetes de canyella

 

Elaboració de la recepta

  1. Preparem els ingredients
    • Preparem tots els ingredients que utilitzarem en aquesta recepta de púding d’arròs amb llet
  2. Posem en una cassola
    • Posem en una cassola a foc tots els ingredients excepte els ous i l’arròs. Remenem fins que el sucre s’hagi diluït i cuinem 5 minuts.
  3. Afegim l’arròs
    • Afegim l’arròs i coem 15 minuts més. Retirem la canyella i la pell de la llimona. Deixem temperar.
  4. Afegim els ous
    • Afegim els ous batuts a la barreja ja temperada i remenem fins que s’integrin. És important que l’arròs ja no estigui calent perquè els ous no es quallin.
  5. Posem al forn
    • Aboquem la barreja en un motlle prèviament untat amb mantega, escalfem el forn i posem al forn a 160 º C uns 30 minuts. El púding estarà a punt quan punxem amb un palet i aquest surti net.
  6. Retirem i deixem refredar
    • Retirem del forn i deixem que es refredi abans de guardar a la nevera durant unes hores.
  7. Desmotllem i servim
    • Desmotllem el púding d’arròs amb llet i el servim empolvorat amb canyella en pols i galetes.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un Sol i Serena dels Cellers d’en Guillaun vi de color or vell, amb aroma licorós i de fruita confitada com el codonyat i les orellanes, en boca es presenta suau i sedós amb un llarg post-gust de fruits secs.

 Sol i Serena dels Cellers d’en Guilla

Sol i Serena dels Cellers d’en Guilla

Font: Brillante / Mis Thermo Recetas