Benvinguts/des gourmets, avui us portem peres al vi.
Unes peres al vi ben boniques i facilíssimes de fer
Ingredients per a la recepta
- 4 peres
- 400 ml de vi negre (La Mundial)
- 150 gr. de sucre
Elaboració
- Pelem les peres amb cura perquè conservin bonica forma, sense llevar-li les cues.
- Escollim una olla petita on les peres càpiguen justes, afegim el vi i el sucre, escalfem i removem fins que es dissolgui el sucre.
- Incorporem les peres i coem a foc lent fins que estiguin tendres (mitja hora aproximadament) i s’hagi evaporat part del vi fins a quedar a punt d’almívar dens.
- Deixem refredar dins de l’almívar.
Per al maridatge, com que són unes postres, un vermut o sidra seria el més ideal. El colofó ha d’anar ben acompanyat per completar l’àpat de la millor manera possible. Per això, és important saber quin és el millor maridatge per a cada àpat, ja que tots en tenen un i és necessari saber quin. No dubtis, i, sinó, pregunta.
Font: La Cocina de Fabrisa
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!