Benvinguts/des gourmets, avui us presentem la mousse de xocolata.
Unes postres que agradaran a tothom
Ingredients per a la mousse de xocolata
- 200 grams de xocolata per a postres o millor encara xocolata per fondre (Xocate)
- 6 cullerades de sucre
- 30 grams de mantega sense sal.
- 4 ous grans
- aigua
Elaboració de la recepta
- Per començar i que el mousse de xocolata ens quedi a la perfecció com a qualsevol xef gourmet i professional, anem a començar separant les clares dels rovells dels ous, i a picar la xocolata finament.
- Bat les clares d’ou amb una mica de sucre de tal manera que es vagi creant una consistència dura, i afegeix el sucre restant als rovells dels ous, i bat fins obtenir una consistència espumosa.
- Després que hagis picat la xocolata, afegeix la mantega i l’aigua i fon-la a bany maria, afegeix la barreja dels rovells, quan ja s’hagi fos procedeix a afegir la barreja feta amb les clares dels ous, remenant tot insistentment fins que hagis aconseguit una barreja homogènia de tots els ingredients.
- Aconsegueix uns gots mitjans, on puguis posar la barreja del mousse de xocolata, i després omple’ls, deixa que aquesta barreja reposi almenys durant mitja hora abans que passes a ficar-los a la nevera, això li servirà perquè s’assentin per complet, i deixa a la nevera almenys per tres hores abans de servir.
- A gaudir!
Maridatge per la mousse de xocolata
Les postres també tenen el seu maridatge. Per això, podeu acompanyar aquestes postres amb una ratafia de l’Ermità dels Pirineus de Licors Portet Ratafia dels Raiers. És una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi. Així mateix, forma part de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original.
Recepta extreta de: http://www.resuelto.com/receta-de-mousse-de-chocolate/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!