fbpx
Cerca

Xocate neix en el 2011 de la il·lusió d’un jove emprenedor, apassionat de la xocolata, cafè i té. La botiga es troba a les galeries Sant Carles de Granollers. Tot aquell que la visita quedarà impactat per la diversa selecció de productes, al voltant de 130 varietats. Entre aquestes varietats es trobarà cafès i tes de tota classe: infusions, rooibos i tisanes d’alta qualitat. Descobreix Xocate amb la millor selecció de productes.

Aquesta botiga és un lloc meravellós per als amants i sibarites del bon cafè, ja que podran descobrir gra procedent de països com Etiòpia, Colòmbia i Costa Rica entre altres. A més, disposen de càpsules de cafè com Novell, Piccolo, Gimoka i altre d’elaboració pròpia compatibles amb Nespresso.

Pel que fa a la xocolata, Xocate, disposa de les millors xocolates d’origen Belga i nacional. Els formats que es poden aconseguir són tauletes, bombons o cacau en pols per grans moments de plaer. A Xocate amb la millor selecció de productes, trobaràs tot això i altres accessoris que es poden adquirir a la botiga i també de manera online. A més a més, si compreu a la botiga venint del Gourmet Català obtindreu un 5% de descompte en la vostra compra.

Té verd del Tibet, aromàtic de qualitat.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!