Unes tapes gourmet, espectaculars i senzillíssimes de preparar
Ingredients per a la recepta
- Carn picada de vedella de Gelada Carns (la quantitat que vulgueu)
- Sal
- Pebre
- Vi blanc
- Un ou.
- Farina ratllat o pa ratllat (el que preferiu)
- Pa de motlle
- 1 rulo de formatge de cabra
- Guacamole*
Per al guacamole*
- 2 alvocats mitjans que estiguin foscos i tendres al tacte.
- 1 tros de ceba fresca
- 2 o 3 branquetes de coriandre
- El suc de mitja llimona
- Una mica de sal
*Per preparar el guacamole heu de posar tots aquests ingredients dintre d’una batidora i batre bé fins obtenir una base homogènea.
Elaboració de la recepta
- Primer, preparem el guacamole. Reservem.
- Amanim la carn picada, primer amb la sal, el pebre i el vi. Remenem bé la carn i a continuació li posem un ou batut i pa ratllat i tornem a moure.
- Deixem reposar uns 30 minuts a la nevera per tal que els sabors es barregin bé.
- Fem com mandonguilles amb les mans i les aixafem.
- Les preparem a la planxa, a foc mig per que no es cremin i es facin bé per dins.
- Una vegada fetes, tallem el pa de motlle amb un cèrcol d’emplatar, col·loquem les hamburgueses, el guacamole i per últim el formatge de cabra (aquest darrer el podem deixar tal qual o gratinar-lo).
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Immortèla de Biera Aranesa, una cervesa artesana dels Pirineus sense filtres ni additius. És d’un estil denominat Scottish Ale, d’alta fermentació, opaca i fosca amb 5,4 graus d’alcohol.
Recepta extreta de: http://www.amorycanela.com/2013/03/pincho-de-mini-hamburguesas-con.html