fbpx
Cerca

“Mango con Sal” és un restaurant de menjar Veneçolà i vegà que està situat a Tarragona. Tots els seus restaurants satisfaran tots els teus desitjos, ja que disposen de plats deliciosos a un entorn encantador. Molts diuen que és una proposta genial per relaxar-te amb amics, família, parella… a les sales o terrasses.

Menjar

La cuina amb sabor veneçolà  i vegà t’al·lucinarà amb plats autèntics i tradicionals com poden ser ser els “tequeños”, la “arepa”, la “empanada”, el “patacón” o el “cachapón”. També, disposen de begudes estrella com la francolita, malta, chicha veneçolana o les seves cerveses d’importació. Per acabar, els postres també són molt bons.

MANGO CON SAL - EL GOURMET CATALÀ

MANGO CON SAL – EL GOURMET CATALÀ

Quan?

Els plats i el menjar que ofereixen són perfectes tant per fer un brunch, com per esmorzar i sopar. Per això, tu pots decidir quan anar.

On?

Mango con sal disposa de diferents serveis perquè puguis gaudir del seu menjar. En primer lloc, disposen d’un local restaurant ubicat a l’Avinguda Catalunya 10 de Tarragona on podràs xalar de l’experiència de la manera més completa. En segon lloc, també ofereixen el servei de recollida a tenda, per aquelles persones que prefereixin anar a fer una volta, però sopar a casa tranquils i en un ambient més íntim. En tercer lloc, gràcies al servei a domicili, aquelles persones que són més mandroses, que tenen problemes de mobilitat o que han tingut un dia molt cansat també tenen l’oportunitat de gaudir del restaurant.

La carta

Dins de la carta es pot escollir entre plats per picar, enciams, hamburgueses, arepas, menús degustació, plats, opcions veganes, begudes, sucs, batuts…

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.