entrecot-vedella-salsa-boletus

Un plat espectacular que encisa

Plat que podeu trobar a la carta del Restaurant Casa Masover.

 

Ingredients per a la recepta

  • 4 filets de vedella
  • 250 g de bolets variats
  • 1 ou
  • 1/2 ceba
  • 1 got de vi blanc
  • 150 g de ceps
  • 1/2 got de brou
  • 1 punta de bitxo
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • orenga
  • pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. En una paella s’ofeguen els bolets tallats a làmines amb la ceba i l’all.
  2. Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament.
  3. En una planxa a part es fan els filets amb una mica de sal grossa.
  4. Per preparar la salsa, en una paella s’ofeguen els ceps cuits tallats a làmines amb la ceba i l’all.
  5. Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament, just abans de servir s’afegeix l’ou batut i es barreja bé sense que arribi a quallar.
  6. Repeteix la mateixa acció amb els ceps i serveix calent.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Unua del Celler Mas Garcia Muret, un vi de color cirera picota amb ribet violaci. Aromes de fruita madura i especies dolços, roure cremós i balsàmic, destacant la regalèssia natural i els fruits vermells de bosc. En boca es saborós i de gust persistent, torrat i amb uns tanins madurs.

unua-mas-garcia-muret

Recepta extreta de: http://www.sportlife.es/nutricion/recetas/ficha_recetas/solomillo-ternera-salsa-setas