Un plat espectacular que encisa
Plat que podeu trobar a la carta del Bar La Nota!
Ingredients per a la recepta
- 4 filets de vedella
- 250 g de bolets variats
- 1 ou
- 1/2 ceba
- 1 got de vi blanc
- 150 g de ceps
- 1/2 got de brou
- 1 punta de bitxo
- 2 grans d’all
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- orenga
- pebre
Elaboració de la recepta
- En una paella s’ofeguen els bolets tallats a làmines amb la ceba i l’all.
- Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament.
- En una planxa a part es fan els filets amb una mica de sal grossa.
- Per preparar la salsa, en una paella s’ofeguen els ceps cuits tallats a làmines amb la ceba i l’all.
- Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament, just abans de servir s’afegeix l’ou batut i es barreja bé sense que arribi a quallar.
- Repeteix la mateixa acció amb els ceps i serveix calent.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Unua del Celler Mas Garcia Muret, un vi de color cirera picota amb ribet violaci. Aromes de fruita madura i especies dolços, roure cremós i balsàmic, destacant la regalèssia natural i els fruits vermells de bosc. En boca es saborós i de gust persistent, torrat i amb uns tanins madurs. Recepta extreta de: http://www.sportlife.es/nutricion/recetas/ficha_recetas/solomillo-ternera-salsa-setas
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!