Benvinguts/des gourmets, avui portem el pastís d’ametlles i taronja.
Pastís d’ametlles i taronja per gaudir de tots els aniversaris!
Si ets un amant del dolç com nosaltres, també pots afirmar-te a tastar les galetes de CAROLINA FOODS!
Ingredients per la recepta:
- 250 grams d’ametlla triturada de Cal Sileta (o farina d’ametlla)
- Dues taronges
- 5 ous
- 250 grams de sucre
- Un sobre de llevat
Preparació del pastís d’ametlles i taronja:
- Primer de tot, bullirem les taronges senceres i amb pell durant una horeta i mitja perquè s’estovin bé. Després les deixem refredar. A continuació, tallem les taronges sense treure la pell i la passem per la batedora. Reservem la pasta resultant.
- Seguidament, en un bol posem els ous, el sucre i el llevat i ho batem tot bé fins que quedi blanc perquè agafi aire i quedi més flonjo per preparar el pastís i taronja. Hi incorporem les ametlles triturades (o farina d’ametlla) de Cal Sileta i ho remenem tot bé amb cura.
- Finalment, afegim al pastís la taronja i tornem a mesclar. Quan estigui tot homogeni, aboquem la barreja en un motlle i enfornem durant una hora a 190°. Un cop enfornat, ja tindrem el pastís. Bon profit!
Pel maridatge, el Licor de Cava de CANALS & MUNNÉ
Foto cedida per Directo al Paladar. Salut!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!