Amanida de bacallà amb oli d’oliva verge extra,
Una recepta nutritiva i saborosa
Avui farem una amanida de bacallà amb oli d’oliva verge extra! Una recepta nutritiva i saborosa que acompanyarem amb un cava Montaner de Cava Jaume Giró i Giró! Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- 1 llom de bacallà fresc de Peixateria Rosa
- Oli d’oliva verge extra de Origival SL
- Llet
- Patates
- Sal
- Vinagre de vi Masia Still
- Pebre vermell dolç o picant al gust
Elaboració de la recepta
- Coem el bacallà
- Com en tot plat però més encara en amanides, la qualitat del producte és fonamental per aconseguir el millor sabor, per la qual cosa aconsellem bacallà fresc. Primer ho coem juntament amb aigua i llet.
- Coem les patates
- A continuació, pelem, trossegem i coem les patates durant 20 minuts.
- Esmicolem el bacallà
- Quan el bacallà estigui llest, es pot esmicolar en diferents mides i col·locar-sobre de les patates cuinades i tallades.
- Amanim i servim
- El moment de l’amaniment és important per aconseguir el sabor òptim. Ja sabeu, primer sal, després el vinagre amaniment i finalment l’ oli d’oliva verge extra.
Si vols tastar un plat similar dirigeix-te a la Terrassa d’en Quel.
Maridatge
Podem acompanyar amb un cava Montaner, un cava amb un bon despreniment de finíssimes bombolles, groc amb notes verdoses. En la gamma dels Grans Reserves, és l’equilibri perfecte entre la autòlisi dels llevats, amb les seves notes d’avellana i torrat, amb la fruitositat de la fruita madura. En boca és molt sec i fresc però amb les notes de criança del Gran Reserva, amb molta amplitud, molt ben equilibrat. Les sensacions finals perduren en el temps.Cava Montaner de Cava Jaume Giró i Giró Font: Vinagrerías riojanas
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!