Fàcil, deliciosa i original
Ingredients per a la recepta
- 1kg de vedella de LA MUSONA
- 200g de melmelada de raïm de CAL VALLS
- oli de GASTRONOMIC ASDEC: 5 DE TROS
- sal i pebre
- 1 ceba gran tallada
- 2 gots de vi blanc sec
- 400g de grans de raïm ( hem posat de la varietat parellada, el mateix que hem fet servir per a la melmelada)
Elaboració de la recepta
- Tallem la vedella a daus, el salpebrem.
- Els rossegem en una cassola amb una mica d’oli.
- Quan estigui ros i hi afegim la ceba.
- Quan estigui rosa hi posem el vi blanc i la melmelada de raïm, abaixem una mica el foc i deixem que es cogui, si falta una mica de suc hi podem afegir una mica més de vi o una mica de brou.
- Pelem i tallem els préssecs a daus i els podem a la cassola.
- Deixem coure 10 minuts més a foc baix.