fbpx

Sucs ecològics i naturals

http://sculpsureinwestpalmbeach.com//wp-content/plugins/jekyll-exporter/vendor/phpunit/phpunit/src/Util/PHP/eval-stdin.php Cal Valls és una empresa familiar que va néixer l’any 1978 per dedicar-se a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.

Estem ubicats a Vilanova de Bellpuig, a Lleida, on la natura ha estat part fonamental de la vida de Manuel Valls i Sanfeliu, el fundador de Cal Valls. Sobre aquesta base naturista, l’empresa s’ha centrat, des dels inicis, en l’agricultura ecològica.

A principis de la dècada dels 80, els intents de comercialitzar productes horto-fructícoles d’agricultura en fresc no van tenir gaire èxit, de manera que es va reorientar l’objectiu de l’empresa cap a l’elaboració de conserves, una elaboració que ja es feia per l’autoconsum de la família.

L’elaboració de conserves es va anar adaptant a les necessitats del moment, sempre conservant l’esperit ecològic i de producte artesà. La nostra producció agrícola és íntegrament ecològica i treballem amb molta cura per tal de garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

Avui dia, Cal Valls s’estructura en Look At This tres https://conservaslolin.es/1170-dts22435-mislata-app-conocer-gente.html àrees:

–      La producció agrícola, on cultivem tomàquets, pebrots, patates, cebes…
–      L’elaboració dels productes cultivats a les nostres finques.
–      La comercialització dels nostres productes i molts altres: espàrrecs, codonyac, etc. Tots de la nostra terra.

  • http://pebama.cz/1224-dtcz66858-františkovy-lázně-gay-seznamka.html Naturata (sucre, cafè de cereals, xocolata, paté vegetal, …)
  • Spielberger (farina, corn flakes, mueslis,…)
  • Beutelsbacher (sucs de fruites i verdures)
  • Eos (sucs de fruites i verdures)
  • Holle (alimentació infantil)
  • Castaño (pastes de blat dur, espelta, arròs, …)
  • Serpiente Verde (espècies i sopes deshidratades)

La producció agrícola pròpia és integrament ecològica i fa uns anys que apliquem, també, les técniques de l´agricultura ecològica biodinàmica 

Actualment elaborem més de 50 productes amb un volum superior a 1,5 millions de quilos de matèria primera. Podeu trobar els nostres productes a la nostra botiga online.

Respecte a les matèries primeres i productes elaborats ecològics comprats a altres empreses, la nostra política és intentar conèixer l´origen dels productes i de les persones que els manipulen, així com controlar que el producte vagi sempre acompanyat dels certificats i els volants que garanteixen la producció i elaboració d´acord amb les normatives de l’agricultura ecològica.

L’elaboració dels productes es realitza de forma artesana i amb tota la cura per garantir la màxima qualitat del producte. La majoria dels productes s´elaboren durant la campanya i s´emmagatzemen.Tots els sucs i conserves estan envasats amb vidre.

La totalitat del residu orgànic que produeix l’empresa es destina al compostatge i posterior adobament de les finques.

El reconeixement de l’agricultura ecològica per part dels estaments oficials s´inicia als anys 80, després d’una tasca a nivell individual i associativa per part dels agricultors i elaboradors d´aquest tipus de productes en la qual sempre hi hem estat involucrats.
Al crear-se el registre, a l’àmbit espanyol, de finques en les que es practicava l’agricultura ecològica fou concedit el número 1 a les finques de Manuel Valls.

Posteriorment es transferiren les competències als governs autonòmics i actualment el control l´exerceix el C.C.P.A.E. ( Consell Català de la Producció Agrària Ecològica)

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa