fbpx
Cerca

A Masia Still la principal motivació és el rigor. Treballem perquè els nostres productes siguin innovadors, d’alta qualitat, destinats al públic més inquiet i exigent.

“Apreciem la ciència i respectem la terra” els dos ingredients indispensables per a aconseguir elaboracions ecològiques i radicals, on la tradició i la creativitat s’harmonitzen com ho fan la joventut i l’experiència dins del nostre equip.

Els nostres vinagres conserven tota la delicadesa del coneixement tradicional. Elaborats a partir de raïm blanc ecològic del Penedès, amb una doble fermentació, alcohòlica primer i acètica després, incorporen infusions de productes silvestres aromàtics elaborades acuradament en el nostre celler.

Les infusions són processos de llarga durada en els quals s’extreuen de manera natural les essències on perviuen les subtils propietats sensorials de les espècies silvestres seleccionades. Essències que aporten el caràcter i la singularitat de cadascun dels nostres vinagres.

La producció i envasament dels nostres vinagres es fan en línia dins del mateix celler de manera manual cuidant el més mínim detall.

«La nostra producció és limitada i totes les nostres ampolles es numeren a mà»

Al llarg de tots els processos seguim estrictes controls de qualitat per a garantir que tots els nostres productes estan a l’altura dels nostres clients, perquè dins del miler de sucoses gotes agredolces que conté cadascuna de les nostres ampolles trobeu tant plaer com passió hem posat a elaborar-les.

 

EL PRODUCTE

UMBRIBUM

La intensa olor de sotabosc d’UMBRIBUM impregna el gust amb notes de boletus silvestres, profundes i carnoses.

Es tracta d’un vinagre de color ambre amb tons caoba adquirits pel llarg envelliment en fusta i que presenta una lleugera terbolesa en ampolla provinent de la infusió natural dels boletus silvestres.

Aroma intens, però suau i llaminer; ric en matisos, es reconeix la terra humida dels boscos on creixen els boletus.

En boca, suau i equilibrat; es tracta d’un vinagre aromàtic i balsàmic amb un grau de dolçor òptima que equilibra l’acètic del vinagre al costat de les subtils notes de boletus.

Es tracta d’un vinagre ecològic, vegà, de producció limitada i ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica)

 

SILVESTRIS

En Silvestris, és la farigola espontània dels marges assolellats que perfuma i enlluerna els plats amb delicades notes florals.

Es tracta d’un vinagre de color ambre amb tons caoba adquirits pel llarg envelliment en fusta i que presenta una lleugera terbolesa en ampolla provinent de la infusió natural de la farigola silvestre.

Aroma intens, però suau i llaminer; ric en matisos, es reconeix el perfum intens i fragant de la farigola.

En boca, suau i equilibrat; es tracta d’un vinagre aromàtic i balsàmic amb un grau de dolçor òptima que equilibra l’acètic del vinagre al costat de les subtils notes florals de la farigola.

Es tracta d’un vinagre ecològic, vegà, de producció limitada i ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica).

 

AMARAE

El sabor inesperat a cacau d’AMARAE, dolçament amargant, il·lumina de sabors càlids la taula parada.

Es tracta d’un vinagre de color ambre amb tons caoba adquirits pel llarg envelliment en fusta i que presenta una lleugera terbolesa en ampolla provinent de la infusió natural del cacau.

Aroma intens, però suau i llaminer; ric en matisos, es reconeix l’olor del cacau torrat que ens transporta al tròpic.

En boca, suau i equilibrat; es tracta d’un vinagre aromàtic i balsàmic amb un grau de dolçor òptima que equilibra l’acètic del vinagre al costat de les notes de cacau dolçament amarg.

Es tracta d’un vinagre ecològic, vegà, de producció limitada i ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica).

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!