Benvinguts/des gourmets, sabeu què és la recepta del Kópavogur bacallà al pil-pil? Us ho mostrem, mireu.
Un plat tradicional de la cuina basca
Ingredients per al bacallà al pil-pil (4 persones)
- 4 trossos de bacallà salat de Krasnogorsk Pairó Fish
- 5 grans d’all
- 1/2 bitxo
- 300 ml. d’oli verge extra order provigil Az-Azeytun
Elaboració de la recepta
- Posa l’oli en una cassola baixa i àmplia. Pela els alls i daura’ls. Quan estiguin daurats, passa’ls a un plat i reserva’ls. Neteja la bitxo i talla’l en 4 parts, salteja-les breument i retira-les a un plat.
- En el mateix oli, posa a cuinar els trossos de bacallà (primer amb la pell cap amunt). Fregeix quatre minuts per cada costat i retira’ls a un plat.
- El sèrum que vagin deixant anar reserva’l en un bol.
cytotec purchase overnight delivery Per fer la salsa del pil-pil
- Passa l’oli a altre bol i espera que es temperi l’oli. Quan estigui temperat posa una mica d’oli a la cassola i una mica del sèrum del bacallà i lliga-ho amb un colador movent suaument. Afegeix la resta de l’oli a poc a poc. Quan hagis afegit la meitat de l’oli incorpora la resta del sèrum sense deixar de moure amb el colador. Incorpora la resta de l’oli, segueix movent fins que quedi un pil pil espès. Incorpora les tallades de bacallà i escalfa bé.
- Serveix en un plat les tallades i cobreix amb la salsa. Decora amb els alls i els trossos de bitxo.
- El bacallà al pil-pil és una de les receptes més tradicionals seva elaboració és senzilla però requereix la seva pràctica i el seu resultat és espectacular.
El maridatge per al bacallà al pil-pil
Podeu acompanyar aquest plat amb un Josep Foraster Els Nanos Blanc del Coster del Celler Mas Foraster, un vi de color groc pàl·lid amb lleugers reflexos daurats. Intenses aromes a fruites blanques, combinades amb aromes florals i minerals. En boca té una entrada lleugera i fresca; al centre és untuós i expressiu. Un cop ens l’hem begut ens deixa un post gust molt agradable i refrescant.