amanida pollastre

 

Una amanida amb un toc molt especial

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 Enciam Petit
  • 2 Pits de Pollastre de Pollastre de l’Era
  • 1 Ceba tendra petita
  • 1 Tomàquet de pera madur
  • 1 cullerada de mostassa antiga
  • Mig got d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de vinagre de Xerès
  • Sal i pebre negre

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc, coem els pits de pollastre; quan estiguin rossejats, els tallem a daus petits.
  2. En segon lloc trossegem l’enciam a la juliana; de forma primeta.
  3. Tot seguit, netegem el tomàquet i la ceba i ho piquem també en daus petitets.
  4. En tercer lloc elaborem la vinagreta barrejant el tomàquet i la ceba amb l’oli, la cullerada de mostassa, el vinagre, la sal i el pebre; servirà per condimentar la nostra amanida.
  5. Finalment, agafem un bol; primer de tot posem l’enciam cobrint la part de sota; distribuïm el daus de pollastre per sobra i finalment, condimentem l’amanida amb la vinagreta elaborada, la barregem i estarà preparada per ser servida.

 

Maridatge:

Per acompanyar aquesta fresca amanida; proposem una bona cervesa tradicional i de la terra; la Hope Artesana. Una bona cervesa amb caràcter, bon sabor i que ens acabarà de refrescar el dia complementant aquesta amanida de pollastre.

hope