Benvinguts/des gourmets, avui us portem una recepta típica d’amanida de pollastre.
Una amanida amb un toc molt especial
Ingredients per a l’amanida de pollastre:
- 1 Enciam Petit
- 2 Pits de Pollastre
- 1 Ceba tendra petita
- 1 Tomàquet de pera madur
- 1 cullerada de mostassa antiga
- Mig got d’oli d’oliva d’Aibar
- 2 cullerades de vinagre de Xerès
- Sal i pebre negre
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc, coem els pits de pollastre; quan estiguin rossejats, els tallem a daus petits.
- En segon lloc trossegem l’enciam a la juliana; de forma primeta.
- Tot seguit, netegem el tomàquet i la ceba i ho piquem també en daus petitets.
- En tercer lloc elaborem la vinagreta barrejant el tomàquet i la ceba amb l’oli, la cullerada de mostassa, el vinagre, la sal i el pebre; servirà per condimentar la nostra amanida.
- Finalment, agafem un bol; primer de tot posem l’enciam cobrint la part de sota; distribuïm el daus de pollastre per sobra i finalment, condimentem l’amanida amb la vinagreta elaborada, la barregem i estarà preparada per ser servida.
Maridatge per l’amanida de pollastre:
Per acompanyar aquesta fresca amanida; proposem una bona cervesa tradicional i de la terra; la Hope Artesana. Una bona cervesa amb caràcter, bon sabor i que ens acabarà de refrescar el dia complementant aquesta amanida.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!