fbpx
Cerca

Olis de gran qualitat provinents d’un celler centenari

Situats a Darmós, La Ribera d’Ebre, el Celler Aibar 1895 som un celler que ens dediquem a elaborar vins i olis de gran qualitat, tot produït en el nostre celler centenari.     Olis obtinguts directament de les pròpies plantacions d’oliveres, per mitjans mecànics, a una temperatura no superior a 27ºC. Segons les varietats utilitzades i un acurat tast, fem els nostres “ensamblatges” i envasem atenent els criteris per la gamma “Salze” i la gamma “Arbequí”.    

També elaboren vins, que s’anomenen Parrell, nom que deriva del mineral que es trobava a Darmós, al barranc del mateix nom. També tenim els vins XYZ, s’anomenen així perquè és com es diuen els tres eixos de coordenades que configuren un cup, on tradicionalment s’elaborava el vi a la nostra terra. El nostre vi és Denominació d’Origen del Montsant  

Enoturisme

Teniu l’opció de visitar les nostres vinyes, el celler i les finques, ja que aquestes contenen diversos restes arqueològiques d’interès de la zona i que daten XVI. Després de les visites es pot adquirir els nostres productes i també un seguit de tasts i degustacions. La nostra visita s’engloba dintre de la Ruta de Cellers del Priorat.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!