Una recepta farcida de sabor
Si vols provar aquest plat o algun semblant, no dubtis a acostar-te al restaurant Tela Marinera. Avui farem filets de vedella bruna dels Pirineus de Can Mabres farcits amb salsa de xampinyons! Una recepta farcida de sabor que acompanyarem amb un vi Bru de Verdú del Celler Cercavins que podeu trobar a Decántalo. Bon profitIngredients per a la recepta
- 4 filets de vedella bruna dels Pirineus de Can Mabres
- 200 g de carn picada de porc
- 200 g de xampinyons
- 1 ceba
- 4 escalunyes
- 40 g de mantega
- 1 culleradeta de farina
- 2 cullerades de formatge gruyere ratllat
- 4 cullerades de nata
- 50 ml de brou de carn
- oli d’oliva
- sal
- pebre
- julivert picat
Elaboració de la recepta
- Fem la salsa
- Per a la salsa de xampinyons, piquem finament 3 escalunyes i les daurem en un paella amb una mica d’oli. Netegem els xampinyons, els piquem i els afegim. Afegim el formatge ratllat. Removem i cuinem un parell de minuts. Reservem.
- Fem el farciment
- Per al farciment, posem la carn picada en un bol junt amb 1 escalunya i la ceba tendra picades. Salpebrem, barregem i reservem.
- Fem els rotllets
- Punxem els filets amb una forquilla. Farcim, enrotllem i tanquem amb un escuradents. Tirem una mica de sal i pebre per sobre i enforna a 180º C, durant 12 minuts. Retirem l’escuradents i reservem els filets en un plat (afegim el suquet de cuinar els filets a la salsa de xampinyons i barregem bé). Servim un filet per ració i salsa.