Una recepta senzilla i sofisticada
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 1 fuet d’Embotits Subirats
- 3 tomàquets grans de penjar
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Peleu el fuet (si costa molt, humitejar la pell amb una mica d’aigua facilita la feina) i piqueu-lo amb la picadora. Feu-ho de mica en mica, per evitar que quedi massa triturat, ja que és millor que s’apreciin una mica els trossets.
- Ratlleu els tomàquets en un bol i barrejeu-ho tot.
- Amaniu-ho amb oli, sal i pebre al gust.
- Recomanem acompanyar-ho amb una torradeta o pa de vidre. Es pot untar el pa amb una mica de mantega o bé amanir amb oli i sal.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una Calavera Rossa Antiracist Belgian White de Cervesa La Calavera, una cervesa molt refrescant, amb una escuma fina i blanca. Desprèn una aroma de blat i de llúpol afruitat que acompanya un sabor suau de cereal amb un toc de llúpol fresc. Té una presència molt lleugera i una carbonatació alta.
Recepta extreta de: http://www.embotitsvalldelges.com/receptes/tartar-de-fuet/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!