Panna cotta de iogurt amb mel i magrana
Unes postres lleugeres i irresistibles
Avui fem unes postres lleugeres i irresistibles! Panna cotta de iogurt de Cal Vicens amb mel de Mas Buret i magrana! I les acompanyarem amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, què us sembla? Salut!
Ingredients per a la recepta
- 2 iogurts ensucrats o naturals de Recuits de Fonteta
- 200ml de llet
- 2 fulles de gelatina
- Mel de Mas Buret
- Llavors de magrana
Elaboració de la recepta
- Hidratem la gelatina
- Hidratem les fulles de gelatina en un bol amb aigua.
- Escalfem la llet i afegim la gelatina
- Afegim la llet en un cassó i l’escalfem sense que bulli. Podem afegir sucre. Abans que arrenqui el bull la traiem del foc i incorporem les fulles de gelatina hidratades.
- Barregem amb els iogurts
- Barregem fins que es desfaci la gelatina i Incorporem els iogurts.
- Deixem refredar a la nevera
- Posem la mescla en recipients individuals i els deixem reposar a la nevera, a poder ser una nit sencera.
- Servim
- Servim acompanyat de mel i llavors de magrana.
Maridatge
Podem acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, un producte polivalent, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès. És una forma atrevida de finalitzar un menjar aportant un sabor dolç, una suau textura i un final sec al paladar.
Recepta extreta de: http://www.trossetsdecuina.cat/2012/10/pannacota-de-iogurt-amb-mel-i-magrana.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!