Panna cotta de iogurt amb mel i magrana

Panna cotta de iogurt amb mel i magrana

Unes postres lleugeres i irresistibles

Avui fem unes postres lleugeres i irresistibles! Panna cotta de iogurt de Cal Vicens amb mel de Mas Buret i magrana! I les acompanyarem amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, què us sembla? Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 iogurts ensucrats o naturals Cal Vicens
  • 200ml de llet
  • 2 fulles de gelatina
  • Mel de Mas Buret
  • Llavors de magrana

 

Elaboració de la recepta

  1. Hidratem la gelatina
    • Hidratem les fulles de gelatina en un bol amb aigua.
  2. Escalfem la llet i afegim la gelatina
    • Afegim la llet en un cassó i l’escalfem sense que bulli. Podem afegir sucre. Abans que arrenqui el bull la traiem del foc i incorporem les fulles de gelatina hidratades.
  3. Barregem amb els iogurts
    • Barregem fins que es desfaci la gelatina i Incorporem els iogurts.
  4. Deixem refredar a la nevera
    • Posem la mescla en recipients individuals i els deixem reposar a la nevera, a poder ser una nit sencera.
  5. Servim
    • Servim acompanyat de mel i llavors de magrana.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, un producte polivalent, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès. És una forma atrevida de finalitzar un menjar aportant un sabor dolç, una suau textura i un final sec al paladar.

Licor formatge Vega Dania

Recepta extreta de: http://www.trossetsdecuina.cat/2012/10/pannacota-de-iogurt-amb-mel-i-magrana.html