Arròs amb salsitxes fresques
Arròs amb salsitxes fresques, una recepta fàcil amb ingredients que tenim sempre a mà
Avui fem arròs amb salsitxes fresques de Can Turret, una recepta per aquells dies que no sabem què cuinar o no tenim gaire cosa a la nevera. Amb ingredients com aquests, podem sortir del pas en qualsevol ocasió, sense renunciar a gaudir d’un àpat gourmet. La combinació de sabors i textures de la recepta el fan un plat top i facilíssim! Així doncs, recorda els ingredients i els passos, segur que els repeteixes en més d’una ocasió. Som-hi, a cuinar gourmets!
Ingredients per a la recepta d’arròs amb salsitxes fresques
- 180 grams d’arròs bomba
- 6 salsitxes fresques de Can Turret
- Mitjana ceba
- Medi pebrot verd
- 1 all
- 500 ml de brou de pollastre
- Orenga
Elaboració de la recepta d’arròs amb salsitxes fresques
- Primer, piquem la ceba en trossets petits. Fem el mateix amb el pebrot verd i l’all.
- Després, en una paella a foc baix i un raig d’oli d’oliva, incorporem la ceba, el pebrot verd i l’all. Deixem que es cuinin els ingredients a poc a poc.
- Llavors, quan estiguin escalfats, incorporem les salsitxes prèviament trossejades com més ens agradi. Saltegem fins que agafin color.
- A continuació, agreguem l’arròs i deixem que s’ofegui. D’aquesta manera, agafarà tot el sabor de la salsitxa i s’integrarà amb els ingredients.
- Finalment, cobrim tot amb el brou de pollastre i deixem cuinar fins que l’arròs estigui al punt desitjat, aproximadament uns 20 minuts.
- Per acabar, rectifiquem de sal i afegim orenga o l’herba que més us agradi.
Maridatge
Podem acompanyar amb una cervesa Ràfega American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color ambre rogenc, lleugerament tèrbola a causa del dry hopping. D’escuma fina i voluminosa amb aroma a malta moderada amb certs apunts de caramel, pa cuit i galeta. Subtil gust a llúpol americà amb qualitats florals i cítriques.
Cervesa Ràfega de Bripau
Font: Recetas del Señor
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!