Arròs amb salsitxes fresques

Arròs amb salsitxes fresques

Arròs amb salsitxes fresques, una recepta fàcil amb ingredients que tenim sempre a mà

Avui fem arròs amb salsitxes fresques de Can Turret, una recepta per aquells dies que no sabem què cuinar o no tenim gaire cosa a la nevera. Amb ingredients com aquests, podem sortir del pas en qualsevol ocasió, sense renunciar a gaudir d’un àpat gourmet. La combinació de sabors i textures de la recepta el fan un plat top i facilíssim! Així doncs, recorda els ingredients i els passos, segur que els repeteixes en més d’una ocasió. Som-hi, a cuinar gourmets!

 

Ingredients per a la recepta d’arròs amb salsitxes fresques

  • 180 grams d’arròs bomba
  • 6 salsitxes fresques de Can Turret
  • Mitjana ceba
  • Medi pebrot verd
  • 1 all
  • 500 ml de brou de pollastre
  • Orenga

 

Elaboració de la recepta d’arròs amb salsitxes fresques

  1. Primer, piquem la ceba en trossets petits. Fem el mateix amb el pebrot verd i l’all.
  2. Després, en una paella a foc baix i un raig d’oli d’oliva, incorporem la ceba, el pebrot verd i l’all. Deixem que es cuinin els ingredients a poc a poc.
  3. Llavors, quan estiguin escalfats, incorporem les salsitxes prèviament trossejades com més ens agradi. Saltegem fins que agafin color.
  4. A continuació, agreguem l’arròs i deixem que s’ofegui. D’aquesta manera, agafarà tot el sabor de la salsitxa i s’integrarà amb els ingredients.
  5. Finalment, cobrim tot amb el brou de pollastre i deixem cuinar fins que l’arròs estigui al punt desitjat, aproximadament uns 20 minuts.
  6. Per acabar, rectifiquem de sal i afegim orenga o l’herba que més us agradi.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb una cervesa Ràfega American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color ambre rogenc, lleugerament tèrbola a causa del dry hopping. D’escuma fina i voluminosa amb aroma a malta moderada amb certs apunts de caramel, pa cuit i galeta. Subtil gust a llúpol americà amb qualitats florals i cítriques.

Cervesa Ràfega de Bripau

Cervesa Ràfega de Bripau

Font: Recetas del Señor