Vols un matí o una tarda entretinguda amb els teus fills, omple de bones olors la vostra cuina amb els més petits de la casa! què una de les receptes per passar una bona estona és fent un pastís.
La coca de iogurt es fa amb els següents ingredients:
- Un iogurt natural o de llimona de Mas Bech Agrobotiga
- Un got d’oli de gira-sol
- Tres ous de Mas Bech Agrobotiga
- Dos gots de sucre
- Tres gots de farina
- 1 sobre de llevat
Va, al tema; coca, com la fem?
- Per començar, buscant un bol ben gran: I barrejant els ous i el sucre. Fes-ho mica perquè et passaràs una bona estona fotent-li canya al braç.
- Posa-hi el iogurt i l’oli: Ho sentim, avui et quedes sense iogurt per sopar, però pensa que sortirà a compte, ja ho veuràs. Vés barrejant sense parar, eh? Això és per a gent valenta.
- Ara és l’hora de la resta d’ingredients: És a dir, del llevat i de la farina. És important que ho passis pel colador, perquè sinó deixa grumolls i aviam, fa una mica de mania, saps?
- Ja només queda enfornar: Necessitaràs posar una mica de mantega en un motlle, posar-hi la massa, i enfornar-ho trenta-cinc minuts a 180 graus. Recorda que punxar-hi un escuradents et donarà la pista definitiva sobre si necessita més cocció o està llest per refredar, i endrapar.
Aquesta coca de iogurt pot anar molt ben acompanyada amb una melmelada de poma i canyella, kiwi, pinya i coco o mango del Molí d’en Caldes! O també amb uns bons torrons que hagin sobrat del Nadal, els Torrons Roig són de 1o!
Pel maridatge, et proposem el licor Vega Dania un producte polivalent, sense gluten, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès.
Si no tens ganes de cuinar, encara que t’ho hem posat molt fàcil amb aquesta recepta, et recomanem anar al restaurant Calabrasa, de les mans del Xef Jordi Martínez et proposen un viatge per la cuina tradicional revisada amb tocs moderns.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!