Emmendingen El món es divideix entre la gent que adora fer pastissos, i la gent que detesta fer-los. Avui t’ensenyarem a fer coca de iogurt, un dels pastissos, o coques, que ve a ser el mateix en aquest cas, més fàcils de fer del receptari de casa nostra. Si és que no es pot fer des del sofà però poc li falta.
http://sph.ba/cjenovnik La coca de iogurt es fa amb els següents ingredients:
- Un iogurt natural de http://debenhamdental.co.uk/?p=40 Cal Vicens
- Un got d’oli de gira-sol
- Tres ous
- Dos gots de sucre
- Tres gots de farina
- 1 sobre de llevat
Nandyāl Va, al tema; coca, com la fem?
- Per començar, buscant un bol ben gran: I barrejant els ous i el sucre. Fes-ho mica perquè et passaràs una bona estona fotent-li canya al braç.
- Posa-hi el iogurt i l’oli: Ho sentim, avui et quedes sense iogurt per sopar, però pensa que sortirà a compte, ja ho veuràs. Vés barrejant sense parar, eh? Això és per a gent valenta.
- Ara és l’hora de la resta d’ingredients: És a dir, del llevat i de la farina. És important que ho passis pel colador, perquè sinó deixa grumolls i aviam, fa una mica de mania, saps?
- Ja només queda enfornar: Necessitaràs posar una mica de mantega en un motlle, posar-hi la massa, i enfornar-ho trenta-cinc minuts a 180 graus. Recorda que punxar-hi un escuradents et donarà la pista definitiva sobre si necessita més cocció o està llest per refredar, i endrapar.
Pel maridatge, et proposem el Sweet cava de Cava Jaume Giró i Giró

Hi ha un secret culinari molt, molt, molt bèstia que has de saber si fas coca de iogurt: hi pots donar una mica de gust de fruites si en comptes de posar-hi un iogurt natural hi posen un iogurt de fruites. Què, fort, eh? Qui ho hagués dit. Som unes atxes.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!