fbpx
Cerca

Mestres torronaires

A Torrons Roig elaboren un gran assortit de torrons, especialitats i xocolata. El procés és tradicional i completamen artesà, el que fa que cada peça sigui única.

La Família ROIG, arrelada al municipi de la Vila d’Agramunt, dedicada a elaborar el típic torró va decidir consolidar aquesta tradició sempre fidel a les receptes més tradicionals i a la utilització dels millors ingredients que amb un acurat i artesà procés d’elaboració, dóna com a resultat, una altíssima qualitat.


Des dels seus orígens i d’una forma in-interrompuda passant de generació en generació es va anar ampliant la gamma de productes i després d’adquirir un bon lloc en el mercat Català es procedí a constituir la societat TORRONS ROIG SA l’any 1987, formada pel Sr PERE ROIG, LLUIS ROIG i RAÜL ROIG.

La constitució d’aquesta societat va donar lloc a una ampliació de les instal·lacions, les quals estan formades per: obrador, magatzem i botiga, amb un total de superfície de 2.500 metres quadrats, en les quals es porta a terme un procés d’elaboració tradicional i un control analític molt continuat del producte, tenint cura de tot el procés d’elaboració, establert pels mestres torronaires de la família, que a través de les generacions i amb el pas del temps ens han dotat del seu bon fer. Acompanyat aquest, de maquinària d’última generació per a la perfecció de l’envasat i estoig del producte i obtenir d’aquesta manera una impecable presentació d’acord amb les exigències del mercat.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.