Calabrasa és un dels millors restaurants en el Born de Barcelona. De les mans del Xef Jordi Martínez et proposen un viatge per la cuina tradicional revisada amb tocs moderns.
El seu objectiu és ser un dels restaurants de referència en el Born. De Barcelona, els agrada la ciutat i la seva gent. Per això, ofereixen una experiència culinària a l’altura de Barcelona i els Barcelonins.
Disposen d’un equip compromès amb el bon fer que guiarà als comensals pels diferents sabors de la tradició culinària mediterrània, sempre cuidant fins al més mínim detall i intentant que la visita sigui una experiència acollidora i agradable.
Et recomanen començar per unes tapes clàssiques, com a les braves a allioli fumat o els ous estrellats amb pernil ibèric i ou en punta trufat. Poden anar acompanyades d’altres amb tocs més moderns com els Bombons de mousse de foie el mi-cuit i gelatina de cirera i campari o els daus de Tapioca ambsalsa de bitxo i mel, que faran que tastis una cuina de contrastos.
Com a plats principals imprescindibles; els arrossos al carbó o la selecció de carns cuinades amb manyaga a baixa temperatura i acabades a la brasa de carbó d’alzina com l’espatlla de xai sobre cremós de prunes i figues turques, o el magret d’ànec sobre bescuit, chutney de panses, carabassa i fruits vermells.
L’equip de rebosteria també prepara el punt i final perfecte per a l’àpat. Deixa un buit final per a un coulant de xocolata blanca i praliné d’ametlles, o una timbala de crema catalana amb “sucre cremat” i emulsió de mango.
En definitiva, Calabrasa vol ser un restaurant de referència. Apropa’t que a picar pel Born i, si se’t obra la gana, pots fer una pausa per menjar bo acompanyada d’un bon vi.