fbpx
Cerca

L’agrobotiga de Castelló d’Empúries Mas Bech és un establiment que promou la comercialització de productes bio, ecològics i de proximitat. Concretament, ven iogurts artesanals, gelats artesanals, ous de gallines en llibertat, arròs de proximitat, vins del municipi, melmelades 100%, entre d’altres.

La Granja EL PROVENÇAL és una explotació ramadera situada a Riudellots de la Selva. Al llarg de les diferents generacions, la família Bosch Torrent han estat al capdavant de l’explotació, treballant dia a dia i cuidant de les nostres vaques. Poc temps després del trasllat van decidir diversificar el seu producte per tal de donar una millor sortida a la llet i van començar a elaborar els deliciosos iogurts artesanals. Els quals gràcies a la seva cremositat al paladar han estat guardonats en diverses ocasions amb el segell de qualitat LACTIUM.

L’arròs Tramuntana és cultivat entre Castelló d’Empúries a la zona de la Gallinera i Riumors. Tot en paratge natural dels aiguamolls de l’Empordà. Si vols gaudir d’un arròs únic i cultivat al 100% a l’empordà no ho dubtis. Sens dubte, aquest és el teu arròs.

La collita de la seva vinya la porten cada any al Celler Espolla i per aixó contribueixen en la producció d’aquests vins. Des del 2002 elaboren confituresmelmelades 100% naturals i artesanals amb les fruites i/o verdures que disposaven a casa.

CRISMIOU és la marca d’ous tradicionals i de qualitat creada i posada al mercat ara fa set anys. Pertany a una granja de gallines camperoles (és a dir número 1, poden entrar a la nau i sortir a l’exterior quan els hi be de gust) situada a la comarca de l’Alt Empordà a la població de Castelló d’Empúries província de Girona.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.