Pastís de xocolata i cafè sense forn

Pastís de xocolata i cafè sense forn

Un pastís de xocolata senzillament perfecte

 

Ingredients per a la recepta

 • 200 ml de cafè fort (fred) de Delsams
 • 225 g de xocolata negra de Bombons Blasi
 • 200 g de llet condensada
 • 180 ml de nata líquida
 • 250 g de galetes quadrades o rectangulars
 • Cacau en pols
 • Llavors de xocolata

 

Elaboració de la recepta

 1. El primer que farem serà preparar el cafè i deixar-lo refredar per complet. Mentrestant, fondrem la xocolata al bany maria. Per fer-ho, partim la xocolata i les afegim en un bol. Posem el bol sobre un cassó amb uns 300-400 ml d’aigua i escalfem a foc suau.
 2. Quan vegem que la xocolata s’ha fos, incorporem la llet condensada i la nata líquida. Remenarem amb força per integrar tots els ingredients. Després agafem un motlle de pastissos i el folrarem amb paper vegetal o film per tal de muntar el pastís.
 3. Submergirem les galetes en el cafè una a una i després les agreguem a la base del motlle fins cobrir-la completament. Després estendrem una capa de xocolata per damunt. Posem una altra capa de galetes, xocolata, de nou galetes. Anem alternant fins que tinguem l’alçada desitjada. Taparem amb paper film i portarem al congelador durant almenys tres hores.
 4. Quan es vulgui consumir el traiem del congelador uns 30-45 minuts abans. El decorem en llavors de xocolata i cacau en pols. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Celler Vell Semi Sec de Celler Vell, un cava color daurat intens amb bombolla abundant. D’aroma molt expressiu, amb notes de brioxeria. D’un dolç lleuger i vellutat, amb personalitat. Postgust llarg i cremós en boca.

Semi Sec Celler Vell

Semi Sec Celler Vell

Font: Directo al Paladar