Un pastís de xocolata senzillament perfecte
Ingredients per a la recepta
- 200 ml de cafè fort (fred) de Xocate
- 225 g de xocolata negra de Blasi BCN
- 200 g de llet condensada
- 180 ml de nata líquida
- 250 g de galetes quadrades o rectangulars de Carolina Honest
- Cacau en pols de Blasi BCN
- Llavors de xocolata Gramola Lab
Elaboració de la recepta
- El primer que farem serà preparar el cafè i deixar-lo refredar per complet. Mentrestant, fondrem la xocolata al bany maria. Per fer-ho, partim la xocolata i les afegim en un bol. Posem el bol sobre un cassó amb uns 300-400 ml d’aigua i escalfem a foc suau.
- Quan vegem que la xocolata s’ha fos, incorporem la llet condensada i la nata líquida. Remenarem amb força per integrar tots els ingredients. Després agafem un motlle de pastissos i el folrarem amb paper vegetal o film per tal de muntar el pastís.
- Submergirem les galetes en el cafè una a una i després les agreguem a la base del motlle fins cobrir-la completament. Després estendrem una capa de xocolata per damunt. Posem una altra capa de galetes, xocolata, de nou galetes. Anem alternant fins que tinguem l’alçada desitjada. Taparem amb paper film i portarem al congelador durant almenys tres hores.
- Quan es vulgui consumir el traiem del congelador uns 30-45 minuts abans. El decorem en llavors de xocolata i cacau en pols. Bon profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava brut Pink de cava ¡Hola! de Delicat Gourmet, un cremós i afruitat cava brut, de delicat color rosa amb lleugers tons violeta i fina i persistent bombolla.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!
Font: Directo al Paladar