fbpx
Cerca

Carolina, galetes i caramels més que saludables

A Carolina Honest elaboren caramels i galetes orgàniques de tot tipus. És un projecte que neix de la mà de la Maria, descendent d’una família de galeters i caramelers. El seu besavi és el fundador de les galetes VIRGINIAS i antic treballador de galetes VICTORIA. Ara es compleix una nova etapa dolça i saludable.

El seu objectiu és aconseguir un futur millor, respectant i gaudint de la natura. Per això, tots els seus productes estan elaborats amb els millors ingredients d’origen 100% natural i més d’un 95% BIO.  Aquests són tractats amb el màxim respecte en un acurat procés d’elaboració. Aposten per petites produccions, formulades poc a poc, fabricades de forma local i en petites quantitats. Galetes amb xocolata, amb coco ratllat, amb suc de pinya… T’imagines unes galetes amb un sabor deliciós que no portin sucres? Aquí les tens!

Productes orgànics

Totes les galetes CAROLINA s’elaboren amb farina integral. Utilitzen la farina de blat integral, que conté un gran percentatge de fibra. Així doncs, es millora la seva digestió. A més, no tenen conservants ni colorants, oli de palma o transgènics. No obstant, el seu sabor és únic i es nota en cada mos. Una explosió de plaer que complementa la teva dieta amb fibra. A més, serveixen per a qualsevol ocasió, tu tries el moment!

Per a tots els públics

A més, si teniu petits a casa, les galetes els ajudaran a créixer sans i forts. Amb un 95% d’ingredients BIO i l’absència de sucres refinats farà que la seva alimentació sigui natural, extraent lo bo que ens dóna la natura. També podran gaudir dels caramels de fruites sense sucre, lactosa ni gluten. Amb una textura molt agradable i cremosa, us encandilaran!

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!