Vols aprendre a fer i agafar idees per fer els primers plats de Nadal? Doncs inspira’t aquí! Ingredients:
- Pa torrat
- Melmelada de oli
- Botifarra negre
- Oli d’oliva de GASTRONOMIC ASDEC – 5 DE TROS
- Sobrassada
Preparació:
- Un plat molt senzill i deliciós per fer per Nadal es fa de la següent manera. Primer de tot, col·loquem les llesquetes de pa torrat sobre un plat. El número de llesquetes dependrà del número de persones a taula. Després afegim un rajolí d’oli d’oliva a la llesqueta i a sobre un tros de la botifarra negre. Finalment, posem una mica de melmelada d’oli per sobre de tot.
- Un altre manera de fer aquestes tapes és posar sobrassada en comptes de la botifarra negre. Així pots fer unes tapes més variades.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!