Benvinguts/des gourmets, avui us portem el cruixent de salmó amb tapenade.
Cruixent de salmó i deliciós
Avui farem cruixent de salmó amb tapenade. Una recepta divertida de cuinar amb un resultat espectacular! Bon profit!
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 4 lloms de salmó sense pell ni espines
- Tapenade
- 4 xampinyons grossos
- 1/2 porro (blanc)
- 2 bases de pasta de full rectangulars
- 1 ou batut per pinzellar
- Sal
- 1/2 cdta. de sucre
- Pebre negre molt
- 4 cabdells (cor d’enciam)
Elaboració del cruixent de salmó
- Una hora abans de coure el peix, l’empolsem amb el sucre, salpebrem i pintem, sols pel damunt, amb tapenade. Tapem el salmó i guardem a la nevera, fins al moment de coure.
- Escalfem el forn a 200ºC.
- Netegem i laminem els xampinyons i tallem el porro a rodanxes fines.
- Estenem la pasta de full i tallem 8 rectangles, 2 per cada tall de salmó.
- Posem 1 tall de peix, damunt de cada un dels 4 rectangles, amb làmines de xampinyó i rodanxes de porro.
- Tapem amb la pasta de full reservada.
- Pintem la pasta amb l’ou batut i tanquem els paquets, segellant bé les vores i tornant a pintar amb ou. Amb els retalls podem fer la decoració al nostre gust.
- Enfornem i coem durant 20 minuts o quan vegis que ja està llest.
- Servim a taula acabada de fer, amb un cabdell a cada plat, amanit amb tapenade al gust.
Font: Cuina de la Mare
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!