Una recepta vegana plena d´energia
Ingredients per a la recepta
- 3 a 4 plats de macarrons cuits al dente
- mitja carbassa
- 3 albergínies
- 2 tomàquets
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 2 culleradetes de pebre vermell espanyol
Elaboració de la recepta
- És molt senzill, pelem i tallem en cubs les albergínies per després deixar-les en un recipient amb sal i deixin anar l’aigua que contenen. Els tomàquets hem d’escaldar-los per 1 o 2 min, treure’ls la pell i picar-los en trossos ben petits. Mentre també pelem i tallem a cubs la carabassa per després bullir-los.
- Saltem les albergínies per uns 15 min i afegim la carabassa bullida juntament amb el tomàquet i l’oli per uns 5 min més. Finalment barregem els macarrons i el pebre vermell per continuar cuinant per uns 5 minuts més perquè tot quedi ben gustós!
- Podem servir amb fulletes picades d’alfàbrega, ruca o el que se’ls ocorri, igual que afegir els condiments que més els agradin! A crear!
Si vols tastar un plat semblant i cassola no dubtis a anar al Restaurant La Terrassa d’en Quel.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Sauvella Rosat de Sauvella, un vi rosat de muntanya obtingut de raïm ecològic de vinyes de producció pròpia de les varietats Garnatxa negra i Syrah, de la que se’n fa una primera selecció durant la verema manual en caixes que no excedeixen els 12 kilos i una segona selecció a la bodega.
Recepta extreta de: http://www.vidanaturalysana.com/macarrones-con-berenjebas-y-calabaza/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!