macarrons-alberginies-carbassa

 

Una recepta vegana plena d´energia

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. És molt senzill, pelem i tallem en cubs les albergínies per després deixar-les en un recipient amb sal i deixin anar l’aigua que contenen. Els tomàquets hem d’escaldar-los per 1 o 2 min, treure’ls la pell i picar-los en trossos ben petits. Mentre també pelem i tallem a cubs la carabassa per després bullir-los.
  2. Saltem les albergínies per uns 15 min i afegim la carabassa bullida juntament amb el tomàquet i l’oli per uns 5 min més. Finalment barregem els macarrons i el pebre vermell per continuar cuinant per uns 5 minuts més perquè tot quedi ben gustós!
  3. Podem servir amb fulletes picades d’alfàbrega, ruca o el que se’ls ocorri, igual que afegir els condiments que més els agradin! A crear!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sauvella Rosat de Sauvella, un vi rosat de muntanya obtingut de raïm ecològic de vinyes de producció pròpia de les varietats Garnatxa negra i Syrah, de la que se’n fa una primera selecció durant la verema manual en caixes que no excedeixen els 12 kilos i una segona selecció a la bodega.

sauvella-rosat

Recepta extreta de: http://www.vidanaturalysana.com/macarrones-con-berenjebas-y-calabaza/