Ingredients

  • 12 ous
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 100 g de fulles d’espinacs
  • 1 pot de salsa de tomàquet
  • 1 ceba
  • Oli d’oliva Finca Els Prats
  • Sal

 

Preparació

  1. Tallem els tomàquets a daus petits, els hi afegim un polsim de sal i els reservem en un recipient.
  2. Bullim els espinacs i els escorrem. Els posem a un altre recipient diferent al dels tomàquets.
  3. Tallem el pebrot, l’albergínia i la ceba a trossets petits. Ho sofregim tot durant un parell de minuts amb una cullerada d’oli d’oliva. Un cop sofregit ho reservem en un altre recipient.
  4. Batem els ous. Posarem 4 ous a cada recipient.
  5. Farem les tres truites per separat, procurant que no quedin molt gruixudes.
  6. Un cop les tinguem les posem una a sobre de l’altra: a baix la de pebrot i albergínia, al mig la de tomàquet i a dalt la d’espinacs.
  7. Per presentar el plat hi posarem al voltant del pastís una miqueta de tomàquet sofregit.