fbpx
Cerca

La Granja Slou és un projecte de ramaderia familiar d’ou ecològic. Hi treballen en Jou i la Gemma, amb una clara vocació pel benestar animal i la conservació de l’entorn.

Creuen que la qualitat dels ous de les gallines respon a un benestar òptim d’aquestes. Defugen de la ramaderia clàssica i convencional i treballen mirant els animals com a éssers vius mereixedors de tot el respecte. Cuiden des de l’alimentació de les gallines, el manteniment de casa seva i la curosa gestió de les dejeccions abocades als camps de conreu de la pròpia finca.

Recullen i reparteixen els ous cada dia i els porten directament als nostres clients garantint sempre un ou fresc, ecològic i de proximitat.

A més, aquest projecte deixa contribuir, millorar la societat, cuidar al medi ambient i a les animals i a ser més feliços. També, pretén expandir el concepte “slow“.

El seu lema és: per una societat més conscient, respectuosa i justa.

Valors

Ofereixen un producte totalment ecològic, ja que l’ecologia no es basa únicament a alimentar als animals amb un pinso ecològic, també comporta l’embalatge, les instal·lacions i la distribució responsable i ecològica.

S’ha de tindre responsabilitat cap als animals tractant-los com a éssers vius que són, optimitzant i no malgastant els recursos que es tenen i reciclar.

A més, són productes de km 0, ja que, únicament distribueixen ous a la seva comarca (la Selva) i a comarques veïnes.

La granja

La granja se situa a la finca Mas Bualous el qual és un lloc tranquil i lluny de la contaminació, és a dir, està envoltat de natura. Les instal·lacions de la granja es van construir tenint en compte la bioseguretat. També, van optar per materials de fàcil neteja i desinfecció com pel sistema “tot dins, tot fora”. Per acabar, cada galliner té dos patis de pastura que és on gaudeixen del picoteig de la natura de la terra.

 

Les gallines

Són les protagonistes, per això, tenen un respecte màxim cap a elles i cap al seu benestar. Això ho fan a través d’unes condicions òptimes perquè així també puguin desenvolupar el seu comportament animal natural. Aquestes gallines mengen i ponen els ous quan volen, és a dir, no són forçades a la producció.

D’altra banda, les gallines també compten amb unes rutines d’higiene i tenen a la seva disposició a veterinaris i a un galliner auxiliar.

granja slou - el gourmet Català

Granja Slou – El Gourmet Català

Els ous

Les gallines són alimentades amb pinso ecològic que té un valor nutritiu i cap classe d’additius artificials. A més, també s’alimenten de la pastura als patis ecològics. També, gràcies a la distribució de proximitat els ous arriben molt frescos.

granja slou - el gourmet Català

Granja Slou – El Gourmet Català

On trobar aquests ous?

La Granja Slou reparteix a les zones de Girona i Barcelona. Desde Roses fins a Esplugues de Llobregat.

 

Aquí pots visitar la seva pàgina web.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.