fbpx
Cerca

Arrels és un projecte nascut amb l’objectiu de recuperar els orígens tot reprenent una llarga tradició familiar lligada des de sempre a l’agricultura. Amb una herència basada en el respecte, l’amor i l’entusiasme per la terra, aposten per la modernització dels cultius tradicionals que conreen.

En el marc impagable del Penedès, un territori cent per cent mediterrani ubicat entre el mar i la Serralada Prelitoral, els cultius d’olivera i d’arbres fruiters que tenen a Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès) doten d’una personalitat singular els productes que elaboren amb cura i passió: els seus olis, confitures casolanes i cosmètics oleopeics.

Cultivar, provinent del llatí ‘cultivare’, no només significa treballar la terra per obtenir-ne resultats, sinó que significa, també, exercitar una habilitat o art de forma entusiasta, exactament el mateix que fan ells.

 

De l’olivera…

Al cor del Penedès, entre Sant Llorenç d’Hortons i Masquefa, les seves oliveres bateguen enmig d’un impressionant oasi en el qual un paisatge fet de vinyes, turons i l’alè del riu Anoia dota d’un valor incalculable aquest indret únic.

Els seus olis són el resultat d’una collita feta a mà i seguint els valors de l’agricultura ecològica. A part de la varietat Arbequina, cultiven també olives Becaruda -una varietat ancestral plantada històricament als marges de les vinyes- i olives Vera.

Si vols saber més sobre Arrels, visita la seva pàgina web.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.