Avui fem una d’aquelles receptes que podries menjar sense parar! Cruixents de peus de porc amb salsa de poma! Una idea genial pels vostres menjars! Per beure acompanyarem amb un bon vi! Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- 1 planxa de peus de porc cuinats a baixa temperatura de Gastrocook
- 100 grams de cansalada a tac o ja tallada a dauets de Can Dorca
- 2 grans d’all de la Mongeta boja
- ½ ceba de la Mongeta boja
- 1 cullerada de carn de pebrot de romesco
- Comí mòlt
- Farigola
- Pebre vermell de la vera
- Sal
- Oli d’oliva verge extra d’Olitez
- Pasta brick
Per a la salsa de poma i castanyes
- 1 poma Golden de la Mongeta boja
- 4 cullerades de crema de castanyes dolça
- Unes gotes de suc de llimona
- 2 culleradetes de sucre
- 1 culleradeta de sal
- Pebre negre
- Comí mòlt
- Una mica d’oli de Delicat Gourmet per fer la cansalada
Elaboració de la recepta
- Fregim la cansalada
- En una paella amb una mica d’oli d’oliva, fregim la cansalda fins que estigui cruixent i la retirem sobre paper absorbent. Reservem l’oli.
- Fem el sofregit
- Piquem la ceba i la fregim lentament en una cassola amb una mica d’oli d’oliva fins que transparenti. Després afegim els alls picats i quan estiguin daurats, incorporem la carn de pebrot de romesco.
- Afegim les manetes i la cansalada
- Incorporem les manetes trossejades i afegim sal, comí, farigola, pebre negre i pebre vermell. Sofregim i anem remenant a foc mitjà durant aproximadament uns 20 minuts. Finalment posem la cansalada i remenem.
- Refredem el guisat
- Aboquem i estenem el guisat en una safata i deixem refredar. Quan estigui fred i en bloc, en tallem porcions per fer els rotllets.
- Fem els rotllets
- Fem rotllets amb la pasta brick farcida del guisat, en forma de paquet i ben tancat per tots els costats.
- Fem la salsa de poma
- Per fer la salsa pelem la poma i la tallem en daus petits. La incorporem en un cassó amb 60ml. d’aigua i la resta d’ingredients per la salsa i la coem a foc lent fins que la poma es desfaci. Finalment podem triturar la mescla per tal que quedi més fina. Reservem.
- Fregim els rotllets
- Fregim els rotllets amb oli d’oliva, un a un dins que quedin daurats i cruixents per amdós costats. Els retirem sobre paper absorbent.
- Servim
- Servim els rotllets amb la salsa de poma i la decoració que més us agradi!
Maridatge
Acompanyarem amb un vi negre ‘Lo Bandoler’ de Celler Aibar.
Recepta extreta d’aquí.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!