recepta-coulant-xocolata-mel-gelat-vainilla

Unes postres d´escàndol

 

Ingredients per a la recepta

Bescuit

  • 100 g de xocolata negra
  • 40 g de mantequilla
  • 35 g de farina d’arròs
  • 35 g d’ametlla molta

 

Interior

  • 100 ml de nata
  • 25 g de mantega
  • 60 g de xocolata
  • 20 g de mel de bosc artMuria

 

Gelat de vainilla

  • 500 ml de llet
  • 300 ml de nata
  • 180 g de rovell d’ou
  • 200 g de mel
  • 100 g de llet en pols
  • 4 g d’estabilitzant per gelat
  • 100 g de sucre
  • Vainilla

 

Elaboració de la recepta

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cava rosat Reserva Brut Barrica Carles Andreu del Celler Carles Andreu, un cava varietal de Trepat, original per la tonalitat i el seu color rosat. El plaer en la seva degustació s’inicia amb la seva estètica que ens suggestiona psicològicament, doncs els seus tons ens porten a un mon de tendresa i romanticisme. El seu caràcter és estructurat, madur, intens, molt complexe i ric amb aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel.

 CavaRosatBarrica-carles-andreu

Recepta extreta d’artMuria.