Unes postres d´escàndol
Ingredients per a la recepta
Bescuit
- 100 g de xocolata negra
- 40 g de mantequilla
- 35 g de farina d’arròs
- 35 g d’ametlla molta
Interior
- 100 ml de nata
- 25 g de mantega
- 60 g de xocolata
- 20 g de mel de bosc artMuria
Gelat de vainilla
- 500 ml de llet
- 300 ml de nata
- 180 g de rovell d’ou
- 200 g de mel
- 100 g de llet en pols
- 4 g d’estabilitzant per gelat
- 100 g de sucre
- Vainilla
Elaboració de la recepta
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]
Maridatge
Podeu acompanyar amb un cava rosat Reserva Brut Barrica Carles Andreu del Celler Carles Andreu, un cava varietal de Trepat, original per la tonalitat i el seu color rosat. El plaer en la seva degustació s’inicia amb la seva estètica que ens suggestiona psicològicament, doncs els seus tons ens porten a un mon de tendresa i romanticisme. El seu caràcter és estructurat, madur, intens, molt complexe i ric amb aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel.
Recepta extreta d’artMuria.