Una manera ideal per començar un àpat
Ingredients per a la recepta
Tot embotits d’Embotits Subirats i de l’Agrobotiga Vilella Baixa:
- 4 talls de LlonganiSSSa
- 2 talls de bull blanc
- 2 talls de bull negre
- 2 talls de pernil
- 2 talls de catalana
- 2 talls de bisbe
- Ensaladilla russa
Elaboració de la recepta
- Partirem que ja tenim feta l’ensalada russa. Us recomano la lectura prèvia d’aquesta recepta.
- L’embotit, si el teniu a la nevera, es recomanable servir-lo a temperatura ambient, és a dir, traieu-lo de la nevera una hora abans per garantir una correcte temperatura.
- Farem servir bull blanc, bull negre, cap de senglar, catalana, llonganissa de pagès i, com no, el pernil, que pot ser serrà o ibèric.
- Col·locarem una mica d’ensalada russa al mig del plat.
- Si feu servir un motlle sempre li donareu una millor presència al plat.
- Per una altra banda, prepararem un ou dur que partirem en quatre parts.
- Al voltant de l’ensalada russa anirem col·locant tot l’embotit. Amb una mica de gràcia, si pot ser.
- Ja només ens quedarà decorar una mica el plat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Merlot Syrah 2013 d’Avgvstvs Forvm, un vi negre amb un lleuger pas per barrica, exemple de la juventut més ardent i d’una viva i fresca combinació de fruits vermells madurs i moltes notes florals.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!
Recepta extreta d’aquí