irrevocably La massa d’una pizza és l’ingredient que fa que aquesta triomfi més o menys. La massa ho decideix tot i amb aquesta recepta, de ben segur que la pizza et sortirà deliciosa.
http://calauctioncompany.com/wp-login.php?redirect_to=http://calauctioncompany.com/wp-admin/user/user-edit.phpIngredients per fer la massa de pizza
- 1 kg de farina de força
- 30 g. de llevat fresc
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 1 cullerada de sal fina
- 2 tasses i mitja d’aigua tèbia

Elaboració
- Comencem barrejant el llevat fresc amb l’aigua tèbia. Això sí! Aneu amb compte si finalment utilitzeu llevat en pols, ja que en aquest cas es remou juntament amb la farina i no amb l’aigua. Com dèiem, barregem el llevat amb l’aigua fins que es dissolgui tot bé. Agreguem també la sal i l’oli i removem una mica més.
- Quan tinguem aquest punt, posem la farina amb forma de volcà i tirem la mescla de l’aigua en el forat d’aquest volcà. Ara arriba el punt clau, pastar! Pastem molt i molt bé la massa fins a aconseguir que tot estigui ben integrat i una textura adequada.
- Una vegada la tinguem, estirem la massa i la partim en 4 racions, les quals hauran de reposar per separat uns 45 minuts perquè dobleguin la seva mesura.