Carpaccio de vedella amb formatge de vedella i oli d’oliva
Fàcil i gourmet
Ingredients per a la recepta
- Filet de vedella
- Formatge serrat d’ovella eco
- Barreja d’herbes de la Provença
- Maionesa
- Oli d’oliva (Origival SL)
- Llimona
- Salsa Perrins
- Pebre negre
- Rúcula
Elaboració de la recepta
- Marinem el filet
- Cobrim el filet amb les herbes i l’emboliquem amb un drap. El deixem un dia a la nevera.
- Tallem el filet
- Fem talls fins del filet i reservem.
- Fem la salsa
- Mesclem la maionesa, el suc de mitja llimona, una mica de salsa Perrins i pebre negre.
- Amanim el carpaccio
- Ruixem el carpaccio amb un bon raig d’oli d’oliva, unes gotes de salsa i posem les fulles de rúcula.
- Rematem amb el formatge
- Tallem el formatge en escates. Tornem a ruixar amb oli d’oliva i salsa al gust.
Maridatge
Podem acompanyar amb un Tarambana Negre , un vi de color vermell molt fosc, quasi negre, en nas és espectacular. Sobresurten les notes de fruits negres com les cireres i prunes. En boca és fi suau i fresc, mantenint una certa tanicitat que el fa persistent.Vi Tarambana Negre de Cava Jaume Giró i Giró
Recepta extreta de: https://www.cuinavolcanica.cat/ca/receptes/carpaccio-de-vedella-amb-formatge-dovella
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!