Pizza saludable i irresistible
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- Massa de pizza (aquí)
- 1 carbassó mitjà
- 150-200 gr. de formatge de cabra Pastor de Sora de Formatgeria Mas Rovira
- 5-8 nous de Els Noguers
- Romaní
- 6-8 c / s de tomàquet fregit (aquí)
Elaboració de la recepta
- Renteu bé i talleu a rodanxes finetes el carabassó. Reserveu.
- Traieu l’escorça blanca del formatge de cabra
- Esteneu la massa de la pizza i doneu-li forma, repartiu una mica de tomàquet fregit, a sobre col·loqueu el carbassó, una mica de formatge de cabra esmicolat i nous trossejades.
- Cuineu en forn preescalfat a 180 º durant uns 15 minuts.
- Traieu del forn i poseu més formatge de cabra esmicolat amb els dits.
- Unes fulletes de romaní fresc i serviu.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Almodí Negre d’Altavins, un vi negre dens, de color violaci, brillant i fluïd a la copa. Desprèn aromes de gerds, mores i fruites del bosc, amb notes de regalèssia i espècies. Agradable i carnós, és fresc a la boca i lleugerament tànic. A la retronasal esclaten les aromes de melmelades de fruits vermells.
Recepta extreta de: https://www.naciodigital.cat/lleida/noticia/18990/pizza/carbasso/formatge/cabra/nous