Després de més de 30 anys fent pizzes artesanes es pregunten: i si fem un passet més?
Perquè, a veure, què és «Fer un passet més»?
Naaah, com anaven a estar en 2, 3 o 4 llocs alhora?
Tampoc! Només farien unes poques pizzes més i això no és el que buscaven.
Però, llavors, què buscaven?
Això és! El que volien era que totes les persones poguessin gaudir de pizzes riques, al seu gust i amb ingredients de qualitat amb només un parell de clics. I això té un nom:
Fer-se un Xus és reunir-se amb amigues, familiars, veïns o companyes… i passar una bona estona al voltant d’una pizza finiiiita, finiita, finiita.
Tu decideixes els ingredients, ells la preparen amb manyaga a Agramunt i te l’envien en un moment perquè només hagis d’enfornar-la.
Oh my Xus! És la nova versió refrigerada de XUS, la seva petita pizzeria familiar situada a Agramunt.
El seu procés d’elaboració és molt senzill:
01.
TU TRIES ELS TEUS INGREDIENTS
Tens dues opcions:
Triar una entre les 36 pizzes diferents que et proposen o combinar els ingredients al teu gust i sorprendre’ls amb la teva creativitat.
02.
ELLS PREPAREN LA TEVA PIZZA
Una vegada rebuda la comanda, t’enviaran un mail de confirmació i passaran a elaborar la teva pizza de manera artesanal com porten fent-ho més de 30 anys.
03.
L’ENVASEN AL BUIT
Usen tecnologia homologada i segura.
Des d’aquest moment, el temps es deté per a la teva pizza.
04.
TE L’ENVIEN EL MATEIX DIA
Finalment, l’empaqueten amb manyaga i saler. En poques hores la rebràs al costat d’instruccions senzilles perquè puguis enfornar-la a casa sense complicar-te la vida.