Benvinguts/des gourmets, avui us portem una amanida d’enciam amb nous i poma.
Amanida amb poma que anima
Ingredients per a la recepta
- 1/2 tassa de nou pecanera
- Enciams variats de Petit Plà
- 1 poma vermella
- 1/4 de tassa de panses
- 3 culleradetes d’oli d’oliva
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 1/2 cullerada de mel
- Sal al gust
Elaboració de l’amanida amb poma
- Renta els enciams i asseca-les bé.
- Renta la poma per treure-li el cor sense treure la closca per evitar que s’oxidi.
- Curta i barreja bé tots els ingredients (enciams, poma, panses i nous).
- Prepara la vinagreta barrejant en un bol tres cullerades d’oli d’oliva, una cullerada de vinagre balsàmic, mitja cullerada de mel i sal.
- Barreja fins emulsionar i afegeix a l’amanida al gust.
Maridatge
Les amanides també tenen el seu maridatge. Per això, podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast. Una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural. Sens dubte, és el millor tàndem possible. Simplement, és meravellós.
Recepta extreta de: http://comenuez.com/recetas/receta-ensalada-de-lechuga-con-nueces-y-manzana/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!