Amanida que anima

 

Ingredients per a la recepta

  • 1/2 tassa de nou pecanera
  • Enciams variats de Petit Plà
  • 1 poma vermella
  • 1/4 de tassa de panses
  • 3 culleradetes d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • 1/2 cullerada de mel
  • Sal al gust

 

Elaboració de la recepta

  1. Renta els enciams i asseca-les bé.
  2. Renta la poma per treure-li el cor sense treure la closca per evitar que s’oxidi.
  3. Curta i barreja bé tots els ingredients (enciams, poma, panses i nous).
  4. Prepara la vinagreta barrejant en un bol tres cullerades d’oli d’oliva, una cullerada de vinagre balsàmic, mitja cullerada de mel i sal.
  5. Barreja fins emulsionar i afegeix a l’amanida al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast, una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural.

Recepta extreta de: http://comenuez.com/recetas/receta-ensalada-de-lechuga-con-nueces-y-manzana/