recepta-peix-espasa-pesto

Una delícia del mar

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

Podeu comprar el pesto ja elaborat per HORTUS APRODISCAe

  • 1 filet de peix espasa
  • 30 g de pinyons
  • 10 fulls d’alfàbrega
  • 20 g de formatge parmesà
  • Mig pebrot vermell
  • Mig carbassó
  • Mitja albergínia
  • Oli per fregir
  • 10 unitats de glaçons de gel
  • 30 g de farina
  • 2 g de colorant alimentari
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Prepara un pesto, triturant amb la batedora les fulles d’alfàbrega, els pinyons, el parmesà i sal.
  2. Trosseja les verdures en forma de palets. Prepara en un bol amb aigua i gels. Afegeix la farina i barreja bé fins a obtenir una barreja homogènia. Introdueix els bastons de verdura en aquesta barreja i fregeix en oli molt calent.
  3. Fes l’emperador a la planxa.
  4. Serveix el peix amb el pesto per sobre i els bastons de verdura en tempura com a guarnició.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Brocat Muscat del Celler Miquel Roca, un vi blanc elaborat 100% amb la varietat Muscat d’Alexandria, de color groc palla net i brillant. Amb intens aroma floral, principalment rosa, i fruita blanca (préssec). També trobem aromes a raïm típics de la varietat. En boca és suau, i fresc gràcies a una bona acidesa però no excessivament marcada. Apareixen notes de pinya. Untuós i amb un post-gust llarg.


brocat-muscat

Recepta extreta de: http://planificador.consum.es/receta/769/emperador-al-pesto