Benvolguts/des gourmets, avui us presentem un plat de peix original, diferent i replet de proteïnes.
Una delícia del mar
Ingredients per al peix espasa al pesto (4 persones)
Podeu comprar el pesto ja elaborat per HORTUS APRODISCAe
- 1 filet de peix espasa
- 30 g de pinyons
- 10 fulls d’alfàbrega
- 20 g de formatge parmesà
- Mig pebrot vermell
- Mig carbassó
- Mitja albergínia
- Oli de Canigó Oil
- 10 unitats de glaçons de gel
- 30 g de farina
- 2 g de colorant alimentari
- Sal
- Pebre
Elaboració de la recepta
- Prepara un pesto, triturant amb la batedora les fulles d’alfàbrega, els pinyons, el parmesà i sal.
- Trosseja les verdures en forma de palets. Prepara en un bol amb aigua i gels. Afegeix la farina i barreja bé fins a obtenir una barreja homogènia. Introdueix els bastons de verdura en aquesta barreja i fregeix en oli molt calent.
- Fes l’emperador a la planxa.
- Serveix el peix espasa al pesto per sobre i els bastons de verdura en tempura com a guarnició.
El maridatge per al peix espasa al pesto
Podeu acompanyar aquest plat amb un Brocat Muscat del Celler Miquel Roca, un vi blanc elaborat 100% amb la varietat Muscat d’Alexandria, de color groc palla net i brillant. Amb intens aroma floral, principalment rosa, i fruita blanca (préssec). També trobem aromes a raïm típics de la varietat. En boca és suau, i fresc gràcies a una bona acidesa però no excessivament marcada. Apareixen notes de pinya. Untuós i amb un post-gust llarg. Recepta extreta de: http://planificador.consum.es/receta/769/emperador-al-pesto
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!