fbpx
Cerca

Canigó Oil neix dels camps d’oliveres de l’Alt Empordà, amb la brisa del Mediterrani i l’aigua del Pirineu. Creen un oli d’oliva verge extra aromatitzat en diferents varietats, amb una elaboració completament artesanal i tractat amb delicadesa per conservar tots els seus aromes i propietats. Elaboren l’oli amb la varietat d’oliva Argudell, autòctona de la zona de l’Empordà (Girona) amb elegància i finesa. Aquesta varietat Argudell és especial perquè és en aquesta zona de la costa mediterrània on troba les condicions edafoclimàtiques òptimes per al seu desenvolupament exquisit. Un dels seus secrets perquè aquest oli sigui tan especial és l’oliva i les condicions naturals de la zona. L’extracció en fred aporta un sabor exquisit a cada gota d’aquest oli d’oliva verge extra.

També conegut com a Llàgrimes del Canigó, és un oli que en el seu tractament final s’aromatitza amb fulles, plantes, pell de fruita, fongs i especies. Tot elaborat per en Xavi i en Jesús, amants de la gastronomía i naturalesa, proposen una elaboració artesanals doncs l’oli d’oliva de Canigó Oil va de l’oliva del arbre a l’ampolla. Són ells mateixos qui s’encarreguen de tot el manteniment, producció i recogida de l’oliva i la seva extracció.

Fins ara són 6 receptes les que té Canigó Oil disponibles al mercat: llorer i eucaliptus; llimona i fonoll (per plats de peix); farigola; vitet, all i pebres; taronja i canyella (per a eliminar la mantega en les receptes de rebosteria) i boletus. Totes elles especials i úniques que donaran un toc diferent, especial i essencial als plats de taula.

 

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!