recepta-ous-ferrats-mel

Una combinació que heu de tastar

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 ous
  • Oli per fregir
  • Sal
  • Mel de Mas Buret
  • Pa per sucar

 

Elaboració de la recepta

  1. En una paella tireu un bon raig d’ol i quan sigui ben calent tireu els dos ous.
  2. No hi poseu sal encara. Deixeu cuallar la clara, que comenci a torrar-se una micona pels costats.
  3. Ara, amb l’ajuda d’una cullera, tireu una mica d’oli roent per sobre el rovell, fins que canvïi de color, no més.
  4. Ja els podem emplatar, procurant no es trenquin. Els salem una mica, al gust.
  5. Finalment, tireu-hi un bon raig de mel per sobre de tot el plat.
  6. Ja els podeu servir a taula, acompanyat de pa per sucar, clar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Noir Princeps de Canals & Munné, un vi de color robí envellutat amb sutils aromes de torrats i fumats. Elaboració: fermentació en dipòsits d’acer inoxidable. Temps d’envelliment: 15 mesos en bóta de roure americà; finalment 22 mesos de repòs en ampolla.

noir-princeps-canal-munne

Recepta extreta de: http://lacuinadesempre.blogspot.com/2013/06/ous-ferrats-amb-mel.html