Una combinació explosiva
Ingredients per a la recepta
- Carré de porc
- Moniato vermell
- Pastanaga
- Ceba
- Alls
- Xocolata negra de Xokate
- Brou de carn
- Vi negre
- Sal
- Pebre bo
- Canyella
- Vainilla
- Oli d’oliva
Elaboració de la recepta
- Desossam el carré i tallam el llom a racions. L’adobam amb sal i pebre bo.
- El confitam cobert amb oli d’oliva durant set hores a 60 graus. L’escolam molt bé. El tallam ben finet i el posam tres minuts al forn a 200 graus.
- Coem els moniatos al forn amb pell. Els pelam i els passam pel passa purés. Hi afegim suc de llimona, sal, pebre bo i oli d’oliva.
- Dauram els ossos del costellam al forn juntament amb la bresa de verdures. Quan siguin ben rossos, els cobrim amb el vi negre i el brou de carn, i els fem coure un mínim de quatre hores, aromatitzats amb canyella i vainilla.
- Quan la salsa estigui ben reduïda, la colam i, a fora del foc, la lligam amb una mica de xocolata negra.
- Muntam el plat amb una mica de puré al fons, amb la carn calenta i rosseta a sobre, amb la salsa, uns xips de moniato fregit i una mica de fruita vermella.
- Bon profit!