pizza-formatge-melmelada

Una pizza amb un toc especial i irresistible

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 massa de pizza fresca
  • 1 ceba mitjana
  • 3 tomàquets madurs
  • Pernil dolç natural tallat fi
  • 4 fulles de rúcula fresca
  • Formatge de cabra
  • 1 grapat de pinyons
  • Orenga seca
  • 50g de Melmelada de Préssec Vinya SUMMER de Les Filos

Elaboració de la recepta

  • Poseu a escalfar el forn a 210-220 graus.
  • Esteneu la massa de la pizza ben allisada.
  • Ratlleu el tomàquet natural i fregiu-lo. Talley la ceba a trossets i enrossiu-la. Reserveu.
  • Un cop teniu la massa ja estirada poseu-hi el tomàquet fregit, la ceba, el pernil dolç natural, la rúcula, el formatge de cabra a dauets, els pinyons i un polsim d’orenga.
  • Cinc minuts abans de treure la pizza escampeu amb una cullereta, la melmelada de Préssec Vinya SUMMER by LES FILOS.
  • Fornegeu 10-15 minuts (en funció del forn i de si us agrada més o menys cuita).

 

Maridatge

Podeu acompanyar la pizza amb un cava Àngel Cupatge Reserva de Cava Àngel, un elegant cava artesà elaborat amb les varietats de Chardonnay, Macabeu, Xarel.lo i Parellada.

 

cava-angel-cupatge

Recepta extreta de: http://lesfilosmarket.com/blog/kitchen-1-pizza-amb-formatge-de-cabra-i-melmelada-summer-les-filos